Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

„Radio Skonto Kurzeme” sveic savas apburošās klausītājas SIEVIEŠU DIENĀ!

No 5. līdz 8. martam 15:40 zvani uz studiju 634 34 975, apsveic kādu sev īpašu sievieti ar dzejoli vai nodziedi dziesmu un iegūsti balvu no

juras-varti

operetes

Sieviešu dienā, 8.martā Ventspilī, Jūras vārtos ar koncertprogrammu “Buramdziesmas” viesosies Olga Rajecka. Klausītāju priekam izskanēs Imanta  Kalniņa, Borisa Rezņika un Raimonda Macata  dziesmas. Muzikālo sniegumu papildinās vidējās paaudzes deju kolektīvu “Rotaļa XO”, “Madara”, “Rīdzinieks”, “Daugava”, kā arī Ventspils tautas deju kolektīva “Strautuguns” priekšnesumi.
Biļetes “Biļešu Serviss” tirdzniecības tīklā www.bilesuserviss.lv
Ar Jūras vārti drauga karti atlaide 10%

45

Rīgas Operetes teātris aicina mazos un lielos skatītājus uz muzikālu piedzīvojumu spēli, kas veidota pēc Astrīdas Lindgrēnes mūzikla motīviem – “Karlsons”. Tā notiks 20.martā 14:00 Liepājs teātrī. Izrādes režisors – Valdis Lūriņš. Kostīmu māklsiniece – Juta Ķimmenīte.

Tas ir aizrautīgs stāsts par pieaugušo un bērnības pasauli. Par daudzveidīgo, krāsaino fantāzijas pasauli, kurā mēs visi dzīvojam. Izrāde domāta tiem, kuri nav aizmirsuši savu bērnību, savus sapņus. Tātad – mums visiem. Kā formulējis Ērihs Kestners: “Bērniem no astoņiem līdz astoņdesmit gadiem.”

Biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs www.bilesuserviss.lv

karlsons