Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

Mūža balvu dejas mākslā šogad saņems dejas pedagoģe, horeogrāfe un Deju svētu virsvadītāja Ingrīda Edīte Saulīte un baletdejotājs, pedagogs Haralds Ritenbergs.
Ingrīda Edīte Saulīte:

Saulīte ir viena no Deju svētku spilgtākajām personībām.
Savukārt Haralda Ritenberga sasniegumi saistāmi ar Latvijas Nacionālās operas skatuves, izdejojot baleta vadošās un spilgtākās lomas, kā arī vērtīgā pieredze kino jomā. 40 gadu garumā Haralds Ritenbergs bijis Rīgas Horeogrāfijas vidusskolas vadītājs.
Dejas balvu pirmo reizi pasniedza 2019.gadā un to saņēma ilggadējais RTU TDA “Vektors” vadītājs Uldis Šteins.

 

Galvenie uzdevumi, kurus jaunajam veselības ministram  Danielam Pavļutam uzdevis premjers Krišjānis Kariņš ir  vakcinācijas pret Covid-19  apjomu  un tempu kāpināšana. Liela iesaiste tajā paredzēta arī ģimenes ārstiem. Cik gatavas tam ir ģimemes ārstu prakses un paši dakteri, jautājām Latvijas Ģimenes ārstu asociācijas vadītājai Sarmītei Veidei.

 

Ikvienas nozares speciālists var pieteikties vērienīgajā skolotāju izglītības projektā “Mācītspēks”, lai apgūtu skolotāja profesiju un vienlaikus uzsāktu darbu skolā, nākamajā gadā pievienojoties Latvijas izglītības sistēmai kā viens no 100 jaunajiem pedagogiem. Par šo iespēju vairāk lūdzām pastāstīt nodibinājuma “Iespējamā misija” direktoram Kārlim Kravim.