Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

Lai veicinātu vietējo tūrismu, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra radījusi spēli, ar kuras palīdzību iedzīvotāji tiks iepazīstināti ar mazāk zināmiem apskates objektiem visā Latvijā un iedvesmoti doties vairāku dienu ceļojumos. Plašāk Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras tūrisma departamenta pārstāve Agita Salmiņa.

Jau vēstījām, ka šonedēļ sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes un NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas karavīri nāca talkā Latvijas Etnogrāfiskajam brīvdabas muzejam. Kāds bija karavīru pienesums, stāsta Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja pārstāve Līga Rimšēviča.

 

 

Lai aktualizētu Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja nepieciešamību un runātu par tālākajiem soļiem, kas veicami, lai tuvotos idejas īstenošanai, Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs šodien rīko diskusiju, kurā kopā ar nozares ekspertiem piedalīsies valdības un Rīgas domes pārstāvji.
Latvijas Laikmetīgās mākslas centra direktore Solvita Krese:

 

Diskusijā piedalās kultūras ministrs Nauris Puntulis, Rīgas domes mērs Mārtiņš Staķis, Finanšu ministra padomnieks Ints Dālderis, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce un citi.