Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

Ministru kabinets pēc Kultūras ministrijas iniciatīvas nolēmis piešķirt teju 400 000 eiro no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem Dailes teātra skvēra labiekārtošanas darbiem.
Par projekta idejas īstenošanu Dailes teātra direktors Juris Žagars:

 

Kā norāda Kultūras ministrijā gatavošanās pārbūves darbiem aizsākās 2019.gadā un darbu izpilde sadalīta trīs kārtās. Pirmajā kārtā teātris sadarbībā ar Rīgas domi jau veicis Dailes teātra teritorijas labiekārtošanas būvdarbu iepirkumu un projektēšanas darbus. Patlaban norit otrās kārtas sagatavošanas darbi, kuriem KM piesaistījusi Eiropas Savienības fondu un valsts budžeta finansējumu. Trešās kārtas darbus – teātra teritorijas labiekārtošanu gar Bruņinieku ielu un tai piegulošajās sarkano līniju teritorijās – plānots īstenot 2022.gadā, ieguldot teju 733 000 eiro.

 

 

Pilna laika studenti no daudzbērnu ģimenēm līdz 25 gadu vecumam no 1. septembra varēs saņemt stipendiju “Studētgods” 160 eiro apmērā, lēmusi valdība.
Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības vadītājs Leonīds Mucenieks:

Izglītības un zinātnes ministrijas noteikumi paredz, ka stipendiju maksās mācību gada ietvaros attiecīgās studiju programmas daļas noteiktajos termiņos, bet ne vairāk kā 10 mēnešus mācību gada laikā. Stipendiju maksās studentiem, kuri studijas uzsāks šā gada rudenī pamatstudiju līmenī – koledžas vai bakalaura līmeņa programmā valsts augstskolās vai koledžās Latvijā.

 

Noslēdzoties siltumtīklu remontdarbiem pēc Daugavas labā krasta siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes, kas bija pēdējā no šogad plānotajām  pārbaudēm, karstais ūdens ir atjaunots visiem  “Rīgas siltums” klientiem, un uzņēmuma pārziņā esošie siltumtīkli ir sagatavoti nākamajai apkures sezonai. Vairāk stāsta uzņēmuma Rīgas siltums pārstāve Agnete Bušta: