Grilēšana ir viena no vasaras sezonas aktivitātēm, un daudzi no mums cenšas atklāt jaunas garšas buķetes, lai ar savu veikumu priecētu draugus, radus, kaimiņus un viesus, kas ieradušies kādam līdzi, jo notiek taču grila ballīte!
Liela nozīme ir mērcēm, kādas pievienojam ēdienam. Ar tām var uzlabot garšu un piešķirt nepieciešamo garšas niansi.
Jāņos it īpaši tiek baudīti gardi ēdieni dienas un nakts garumā! Jo, kas Jāņu naktī pievieno ēdieniem dažādas mērces, tam visu gadu būs neizsīkstoši pārtikas krājumi!
No 20. – 22. maijam darba dienu rītos ap 7:50 zvani uz Radio Skonto un neļauj Ritai un Valdim pūst pīlītes radio ēterā! Atmasko radio dīdžeju nedarbus, un iegūsti balvu no zīmola “Spilva”.
Zīmols “Spilva” piedāvā dažādu veidu kečupus un mērces, no augstvērtīgām izejvielām, dabīgām sastāvdaļām, bez konservantiem un E vielām, lai ikkatrs produkts garšotu kā mājās gatavots.
Uzzini vairāk: www.spilva.lv