Šajā epizodē tiekamies ar HoReCa jeb Hotel & Restaurants & Cafes (Viesnīcu, restorānu un kafejnīcu) nozares pārstāvjiem.
Ceturtdien, 30. martā, plkst. 14.00 RADIO SKONTO raidījumā “Darba Duna!” Latvijas Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis pastāstīs par jomu, kurā viesmīļi, pavāri, vīnziņi, bārmeņi un arī citi nozares darbinieki ir piedzīvojuši daudz dažādas pārmaiņas. Kā arī pastātīs, ar ko šīs profesijas ir īpašas, interesantas un nozīmīgas.
Savukārt, 6. aprīlī uzņēmuma “Gemoss” šefpavāre un “Just nature” zīmola vēstnese Ina Poliščenko, kura saņēmusi arī apbalvojumu kā “Latvijas gada pavāre 2015”, ir vairāku starptautisku pavāru konkursu uzvarētāja un ir iekļauta žurnāla Forbes sarakstā “30 talanti līdz 30 gadiem” kategorijā pavārmāksla un HoReCa – pastāstīs par pavāru darba aizkulisēm, stereotipiem un savu pieredzi darba tirgū.
Raidījums ceturtdienās RADIO SKONTO plkst. 14.00 ar atkārtojumiem sestdienās 17.00.
Klausies raidījuma paplašināto ierakstu:
Projektu “DARBA DUNA!” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta “DARBA DUNA!” saturu atbild SIA “RADIO SKONTO LV”.