Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

Grupa “Instrumenti” ar lepnumu izziņo sava jaunā albuma “Runā Rīga” izdošanu, kas tika atzīmēta ar īpašu dzimšanas dienas koncertu Rīgas Cirkā.

Albumā “Runā Rīga” iekļautas desmit kompozīcijas, no kurām četras — “Nāc dejot (Sirdi izkratīt)”, “Runā Rīga”, “Man patīk” un “Tu iekriti manī” – jau ir iekarojušas klausītāju mīlestību. Šodien “Instrumenti” piedāvā albuma piekto singlu “Perspektīva”, kuram vienlaikus tiek prezentēts arī videoklips. Klipa idejas autors ir Gatis Zaķis, kurš kopā ar režisoru Matīsu Spaili, operatoru Jāni Jurkovski šo ideju ir pārvērtis par īstenību.

Albuma “Runā Rīga” dziesmu autori ir visi trīs “Instrumenti” dalībnieki — Jānis Šipkēvics, Reinis Sējāns un Gatis Zaķis. Lai bagātinātu albuma saturu, atsevišķās dziesmās izmantoti vairāku dzejnieku, tostarp Marta Pujāta, Emīla Buiķa, Ingas Cipes, Klāva Elsberga darbi. Albuma vizuālo noformējumu radījis mākslinieks Eltons Kūns.

Albuma izdošana šajā ērā ir tikai sākums, visi ceļi ved uz grandiozo “Instrumenti” koncertu, kas notiks 26. oktobrī “Arēnā Rīga”. Grupa, kopā ar jaudīgu radošo un tehnisko komandu, sola pārsteigt ar iespaidīgu skatuves noformējumu, gaismām un negaidītiem pārsteigumiem.

 

Interviju klausies šeit: