Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

Rīgas domes Satiksmes departaments šonakt sāks sniega izvešanu no Rīgas ielām, kur tas traucē transporta un gājēju kustībai, sabiedriskā transporta pieturvietām un veloceļiem.
Tāpat sniegu izvedīs no Vecrīgas.
Satiksmes departaments aicina autovadītājus un iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret nakts darbiem un padomāt par automašīnu novietošanas iespējām tā, lai netiktu apgrūtināts ziemas tehnikas darbs.

 

Otrdienas, 3.janvāra, vakarā notikušajā auto un vilciena avārijā Dārziņos vainīgs ir bijis pats mašīnas īpašnieks, ziņo Valsts policija.
Atbilstoši patlaban savāktajiem pierādījumiem 1989. gadā dzimušais Krievijas pilsonis  bija nolēmis pavizināties pa vilciena sliedēm. Taču pēc tam nav spējis no tām nobraukt. Brīdī, kad pamanījis vilciena tuvošanos, viņš izlēcis no mašīnas.
Vēlāk vīrietis paziņoja, ka mašīna ir nozagta. Pats Krievijas pilsonis jau atzinis savu vainu notikušajā un nodarīto nožēlo, ziņo policija.

 

Mežaparka Lielās estrādes pirmā posma rekonstrukcijas izmaksas palielinājušās līdz 23 miljoniem eiro, bet skatītāju vietu skaits palielinājies līdz 30 000.
Projekta autori Austris Mailītis un Juris Poga informā, ka estrādes rekonstrukciju plānots sākt vasaras sākumā.

 

Turcijas policija saistībā ar teroraktu Stambulas naktsklubā veikusi reidus un aizturēti cilvēki no Kirgizstānas un Dagestānas, kurus tur aizdomās par kontaktiem ar slepkavu, kurš jaungada naktī nogalināja 39 cilvēkus.
Turcijas mediji vēsta, ka policija arvien neatklāj terorista vārdu.
Taču attiecībā uz nacionalitāti  ļauj noprast, ka uzbrucējs ir no Ķīnas.
Kopumā izmeklēšanas aizturēti jau vairāk nekā 50 cilvēki no dažādām Turcijas pilsētām.
Tikmēr pats šāvējs varētu būt jau pametis valsti.

 

Latvijas sieviešu kamaniņu sporta izlases līdere Elīza Cauce šodien Vācijā, Kēnigszē trasē, izcīnīja 6.vietu Eiropas čempionātā, kas risinās Pasaules kausa sezonas 5.posma ietvaros.
Braucējām nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ vietu sadalījumu noteica pēc viena brauciena rezultātiem.
Pasaules kausa posma vērtējumā Cauce bija septītā, savukārt Ulla Zirne ierindojās 23.vietā un atstāja aiz sevis vienu sāncensi.

 

Brāļi Andris un Juris Šici pēc pieticīga pirmā brauciena šodien Vācijā bija veiksmīgākie Latvijas kamaniņbraucēji divnieku ekipāžu konkurencē un ieguva 5.vietu Eiropas čempionātā, kas Kēnigszē trasē risinās Pasaules kausa 5.posma ietvaros.

 

Sezonā labāko rezultātu Pasaules kausa sacensībās ceturtdien Oberhofā, Vācijā, sasniedza Latvijas biatlona izlases veterāns Ilmārs Bricis, kurš 10 kilometru sprintā ieguva 59.vietu un nopelnīja tiesības startēt iedzīšanā, kur sacentīsies 60 labākie.
Nestartējot izlases līderim Andrejam Rastorgujevam, 77.vietu sasniedza Daumants Lūsa, savukārt Roberts Slotiņš sacensības pabeidza 98.pozīcijā.

 

 

Avots: LETA