Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

Šodien stājas spēkā Enerģētikas likuma normas, kas paredz dabasgāzes tirgus atvēršanu Latvijā, kad juridiskajām personām līdz 15.jūnijam jāizvēlas dabasgāzes tirgotājs, ar kuru slēgt dabasgāzes tirdzniecības līgumu.

 

Valdošās koalīcijas partijas iknedēļas sanāksmē diskutēs par “Vienotības” ierosinājumu iesaldēt nekustamā īpašuma nodokļa maksājumu apmēru iedzīvotājiem 2013.gada līmenī līdz brīdim, kamēr tiek izstrādāta un ieviesta jauna, līdzsvarota un samērīga Nekustamā īpašuma nodokļa aprēķina metodika.

 

Daudzviet valsts autoceļu tīklā ir uzsākti ceļu remontdarbi, līdz ar to autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Piemēram, remontdarbi notiek uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils posmā no Daugavpils līdz Medumiem, kur 12 kilometru garā posmā satiksmi regulē četri luksoforu pāri. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir nepilna stunda.

 

Titulētais Latvijas BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs izcīnījis uzvaru ASV čempionāta posmā Rokhilā, kur šogad notiks arī pasaules meistarsacīkstes. Līdz ar to Štrombergs šosezon ASV čempionātā izcīnījis savu otro uzvaru. Pirmo panākumu sportists sasniedza februāra beigās Floridā.

 

23.aprīlī Rīgas Domā dziedās starptautisku atzinību guvušais Cīrihes zēnu koris no Šveices. Pēdējā desmitgadē Cīrihes zēnu koris sevi pieteicis kā vienu no labākajiem Eiropas zēnu koriem. Tajā dzied vairāk nekā 100 zēnu no dažādām sabiedrības grupām, ar dažādu reliģisko piederību. Koris pēdējos gados pabijis teju visās Eiropas valstīs, ASV, Krievijā un Ķīnā.

 

Avots: LETA