Tālrunis: 67 22 88 55, SMS/WhatsApp: 27 22 88 55, e-pasts: studija@radioskonto.lv

Iejūties mūsdienu folklorista lomā! Darba dienās 9:20 un 16:40, bet sestdienās 10:40 un 14:40, zvani uz Radio Skonto studiju, piedalies radio spēlē „Jāņu grozs” un laimē dažādus labumus svētku laikam!

Latvieši jau no sendienām sacer ticējumus par sevi, citiem un norisēm dabā. Sevišķu godu ticējumi izpelnās Jāņu laikā, kad maģisks spēks tiek piedēvēts dažādiem Jāņu rituāliem. Arī šoreiz Radio Skonto klausītājam konkursa laikā jāzvana uz studiju un, iejūtoties senlatvieša vai mūsdienu modernā folklorista ādā, jāpabeidz nolasītā dīdžeja ticējums, pie kam ticējumā jāiekļauj dīdžeja dotais atslēgas vārds, kas saistās ar Jāņu groza klienta sfēru.

Jāņu grozu sarūpējuši:

img20120821

Rambyno – ideāls veids, kā ātri remdēt izsalkumu sportisko un citu aktivitāšu pārtraukumā, dodoties piknikā vai ceļojumā. Rambyno – lieliski iederēsies klājot galdu, jo mazās siera desiņas var izmantot miniatūrām kumosmaizītēm vai uzduršanai uz irbulīšiem, un arī kā uzkodas pie atspirdzinājumiem.

vici

Viči siļķes tagad ražo ar himalaju sāli. Mums rūp, lai ikvienam ir iespējams izbaudīt šo lielisko alternatīvu ierastajai sālij. Himalaju sāls ir bagāta ar mikroelementiem, tai piemīt maiga garša un atšķirībā no parastās sāls, tā ir minimāli apstrādāta. Izbaudi Viči siļķi ar dabīgo himalaju sāli. Vairāk informācijas meklē: http://himalaya.guru/lv/

mezvidi-logo

Izgaršo Mežvidu Tomātus no Latgales! Sarkanie un garšīgie ķekaru tomāti nogatavojas meža ielokā Latgalē, kur dabīgos apstākļos tos apputeksē čaklās kamenītes un ar lielu mīlestību audzē cilvēki. Mežvidu Tomātiņi, kas sārtojas uz auga, ir īpaši bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Meklējiet tos labākajos labākajos Latvijas veikalos! Mežvidu Tomāti, izloloti Latgalē!”

logo_biofarmacija

Jaunums no Izraēlas! BioMAGNIS B6 premium® +B6, B12 un CINKS N20 pulveris dzeramā šķīduma pagatavošanai. Organisms īpaši labi uzsūc bioMAGNIS B6 premium, kas satur dabīgas izcelsmes magniju (citrāts). Tas iegūts no Nāves jūras ūdens un bagātināts ar cinka minerāliem un vitamīniem B6 un B12. Tikai aktīvās vielas, bez ķīmiskām palīgvielām! Pieejams aptiekās! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

logo

Grilsiers “Dzintars” radīts speciāli grilēšanai un cepšanai, – tas karstumā nekūst un nestiepjas, tieši tādēļ to ir ērti pagatavot grilējot vai cepot uz pannas. Grilsiers ir laba alternatīva grilētai gaļai vai zivīm, un tas lieliski garšo ar svaigiem salātiem. Vairāk informācijas meklē: http://www.karums.eu/dzintars/lv/grilsiers

sudrablinis

Sudrablīnis ir ģimenes uzņēmums ar bagātu pieredzi. Rūpējoties par katru klientu, uzņēmuma prioritāte ir augsta un nemainīga kvalitāte. Uzņēmums piedāvā lašu, foreļu, zaķzivs, moivas un stores ikrus, kā arī kūpinātus lašus un siera krēmu ar ikriem. Latvijā iemīļoti ir “sarkanie” jeb savvaļas klusā okeāna lašu ikri. Sudrablīnis īsteni izsmalcinātiem gardēžiem.

j_chipsi_logo

Latvijas uzņēmēju radītais zīmols Jersika`s chips jau gadu pircējiem piedāvā mūsdienīgu, unikālu Latgalē ražotu produktu – Jersikas kartupeļu čipsus, kuru izcilo garšu un kvalitāti nodrošina īpaša recepte, kas ļauj pagatavot čipsus veselīgāk, necepot tos eļļā. Ražotnē, kas atrodas leģendām apvītajā Jersikā, top astoņu veidu čipsi, tostarp Jersika`s chips līnija Adventure līnija ar zilo sieru un mango salsu.

silv-logo-daba-dziede

Ja Tev ir nepieciešamība pēc līdzekļa, kas samazina pēdu svīšanu, nodrošina pēdas un apavus ar svaigo aromātu, tad Fungispray ir īstā izvēle. Fungispray novērš pēdu un apavu nepatīkamo aromātu, samazina pēdu svīšanu un rada svaigumu visas dienas garumā. Fungispray ir pēdu kopšanas līdzeklis, ražots Latvijā, zaļās farmācijas kompānijā Silvanols.

Bija gara darba diena un vakarā kājas kā ar svinu pielietas? Tālāki braucieni tavām kājām ir mokoši? Tad lieto Venolux gēlu!  Venolux gēls rada kājām tūlītēju atvēsinošu iedarbību un samazina to nogurumu. Vasaras sezonā Venolux gēlam ir jābūt katras mājas aptieciņā. Jautājiet aptiekās. Silvanols daba dziedē.

 

borjomi-logo

Borjomi” ir dabīgs minerālūdens no Gruzijas vulkāniskajām dzīlēm. „Borjomi” ir zināms un mīlēts jau kopš 1890. gada. Tas izceļas ar unikālu minerālu sastāvu un garšu. Katrs „Boržomi” piliens palīdz attīrīt ķermeni un dod tam viegluma sajūtu. ”Boržomi” – atbrīvo no liekā!

1

NOO CEPEŠKUNGS piedāvā garšīgus un kvalitatīvus produktus, kas izgatavoti no vietējās izcelsmes gaļas un iepakoti patērētājam ērtā iepakojumā, lai mūsu galdā nonāktu – izcila pastēte, sulīgs šķiņķis, aromātiska karbonāde, pilndūmu desas, burvīgas cepamdesiņas, un citi labumi. NOO CEPEŠKUNGS, zina labas un gardas maltītes noslēpumu, lai mūsu galdā – tikai pats labākais!

logo-booklet-240420171

Nosvini Jāņus kopā ar Vynotēka! Līdz 25. jūlijam 25% atlaide  visiem baltvīniem! Vynotēkā atradīsi ne tikai dzērienus, bet arī lieliskas un daudzveidīgas uzkodas tavam svētku galdam. Pievērs uzmanību – 25. jūlijam visiem baltvīniem atlaide 25%! Vynotēka veikalu adreses un vairāk informācijas meklē www.vynoteka.lv.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgajām personām ir aizliegta.

logo1

Veikalus AIBE pārstāvošā Latvijas Neatkarīgo Tirgotāju Kooperācija apvieno mazumtirdzniecības veikalus, kafeinīcas un vairumtirgotājus visā Latvijā. Tā ir lielāka tirgotāju kooperācija Baltijas valstīs! Saviem partneriem kooperācija piedāvā iknedēļas bezmaksas preču piegādes no noliktavas. Interneta veikals juridiskām personām www.lntk.lv – ērtā pasūtījuma veikšana jebkurā diennakts laikā! Latvijas Neatkarīgo Tirgotāju Kooperācija – Saimnieki Savos veikalos! Vairāk informācijas meklē: www.aibe.lv