“Mežvidu Tomāti” iesaka brīvdienās iepriecināt savu ģimeni vai draugus, pagatavojot gardos pildītos “Mežvidu tomātus”:
Ņem pašus sulīgākos un aromātiskos tomātiņus. Nogriež cepurīti un uzmanīgi izdobj vidiņu. Tomātu iekšpusi apkaisa ar sāli un pipariem. Saliek tomātus viegli ietaukotā veidnē.
Sasmalcina sīpolus un ķiplokus, kopā ar malto gaļu apcep uzkarsētā eļļā. Pievieno sev tīkamās garšvielas – piparus, malto papriku, majorānu, pētersīļus, pievieno sasmalcinātus tomātu vidiņus un sāli. Mērci sautē aptuveni 5 min.
Tomātus pilda ar pagatavoto gaļas masu, pārkaisa ar sarīvētu sieru, uzliek cepurīti un cep aptuveni 20 min. 200 grādu temperatūrā pēc Celsija.
Lai jums labi garšo-
Ar mīlestību no Latgales.
“Mežvidu Tomāti” novēl visiem jauku un sirsnīgu nedēļas nogali!